Betaling Betaling
Storbyferie: 

Storbyferie til Stettin

Polen er ferie på førsteklasse til halv pris. Dette gælder også for Stettin. Så hvis I vil forkæle jer selv - og hvem vil ikke det - så tag til den aktive og livlige polske havneby, hvor I får dobbelt så meget for pengene som i Danmark, uanset om I køber ind, spiser på restaurant eller kører i taxa.

Polen ligger i hjertet af Europa og grænser op til ikke mindre end syv lande. Selvom Polen ikke som andre af de tidligere Østlande, har tradition for vestlige turister, så har Stettin formået at tiltrække mange danskere igennem de sidste 10 år. Landet er blandt de absolut billigste steder at holde sin ferie i Europa. Her er en helt speciel atmosfære, blandet af vestlig livsstil og østlig kultur. I landsbyerne leves livet som for 100 år siden, mens byerne bugner med luksusvarer og dyre butikker - med tydelige tegn på, hvordan vesten har påvirket udviklingen.

Stettin har masser af små butikker, hvor I kan gøre et væld af gode indkøb. Men der er også store,fine og moderne shoppingcentre, hvor priserne er lidt højere. Ligesom danskerne elsker polakkerne at handle, og byen er fyldt med markeder, hvor I kan afprøve jeres forretningstalenter overfor handlende fra mange steder i verden. Markederne er også interessante, fordi der tilbydes varer, vi ikke ser i Danmark. Udover de spændende ting der sælges på markederne, kan man med fordel købe smukke krystalting, rav, tøj, cd-plader, tobaksvarer og vodka.

For mange danskere er det også blevet særdeles populært at kombinere en tur til Polen med et tandlægebesøg, da man her har nogle af Europas laveste priser. Læs mere på tandlæge i Polen på Beauty Smile

I Stettin er alting så billigt, at man nemt fristes til at købe for meget. Men kontrollen ved grænsen kan være streng, så af hensyn til de medrejsendes tålmodighed opfordrer vi til, at I kun tager de tilladte toldfrie varer med.

Europas har masser af erfaring i at arrangere rejser Stettin. Også til specielle gruppearrangementer, julefrokoster og lignende kan vi anbefale en tur til Stettin.Golf
Spil Golf i Binowo Park Golf Club, der ligger 17 km fra centrum af Stettin. Golfklubben åbnede i september 2000, og byder på alle de faciliteter, man som golfspiller kan ønske sig. Her er 18 hullers par 72 golfbane, 9 hullers practice cource, driving range og to putting greens. I klubhuset er der bar, restaurant, konferencerum, omklædningsrum, sauna samt proshop med masser af udstyr. Binowo Park har desuden egen Golf Pro, som kan hjælpe både begyndere og øvede spillere. Der er ingen handicap begrænsning.
Vi anbefaler at green fee bestilles inden afrejse.

Oplevelser i Stettin

Alle udflugter i Stettin er med vores dansktalende repræsentant - nogle med offentlig transport. Turene bliver gennemført ved min. 20-25 personer, hvilket betyder man ofte skal være en mindre gruppe for at turen kan gennemføres.

Bestilling og afregning i Stettin direkte hos vores repræsentant (0048) 69 66 67 67 77. Til grupper kan arrangeres konferencer/møder, julemiddage, aktiviteter som bowling, go-carts, paintball mv. Dette skal arrangeres inden afrejse

• BYRUNDTUR
Byrundtur hvor man får lejlighed til at besøge en butik med unikke krystal varer. Der bliver også rig mulighed for at gøre en god handel på det berømte Turzyn marked. Ca. pris: 75 kr.

• MARKEDSTUR
En specil designet markedstur, hvor man besøger to så berømte markeder som Turzyn og Manhattan. En oplagt mulighed for at gøre en god handel. Ca. pris: 75 kr.

• SEJLTUR
En 2 timers sejltur inkl. transport frem og tilbage. Der bliver serveret en lettere grillret undervejs. Ca. pris: 130 kr.Storbyferie til Stettin

Vælg transport
  Bus Jylland
  Bus Sjælland
  Kør-selv
Personer
  Over 2 år
  Under 2 år uden eget sæde
Søg fra den Vælg dato for afrejse

Hoteller i Stettin

Billetter til oplevelser m.v.

Bestil billetter til oplevelser i Stettin
Bestil dine oplevelser hjemmefra...
Opera, musicals, hop on - hop off busser, udflugter, koncerter, lufthavnstransfer etc.
Europas   -   Lindevej 1   -   6630 Rødding   -   Tlf. 70 11 77 77   -   info@europas.dk Intern1 ApS
Besøg også: Grand Prix Tours - Øster Lindet Rejser
Rejsemål:  Barcelona - Berlin - Budapest - Paris - Prag - Rom - Stettin - Wien